Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@01:01:02 GMT

از اولین کلکسیون‌های چرم درسا رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۷۷۸۸۶

از اولین کلکسیون‌های چرم درسا رونمایی شد

گروه چرم درسا از اولین کلکسیون های خود با کریستال‌های سواروسکی در خانه درسا رونمایی کرد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در ابتدای این مراسم که هجدهم اسفندماه با حضور مدیر عامل سواروسکی و بنیانگذاران درسا برگزار شد، «شاهین فاطمی» مدیرعامل چرم درسا با اشاره به اینکه لایسنس سواروسکی برای برند چرم درسا این امکان را فراهم می‌کند که درسا بتواند دانش خود را در جنبه‌های مختلف غنی‌تر کند، افزود: در سه سال گذشته طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که ما باید به سمت اقتصاد ملی و خودکفایی حرکت کنیم، چرم درسا نیز با اخذ لایسنس، سعی در خودکفایی در صنعت پوشاک و همچنین حضور میان برند های برتر دنیا در بازار بین الملل را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تاکید کرد: در صنعت پوشش و سبک لباس، درسا نخستین برندی است که توانسته است لایسنس یا دانش فنی یک برند اروپایی را از آن خود کند. همچنین چرم درسا اولین برندی است که لایسنس سواروسکی را در خاورمیانه برای صنعت چرم اخذ کرده است. قابل ذکر است که این لایسنس به معنای حق استفاده از برند سواروسکی در محصولات درسا خواهد بود.

بنیان گذار و مدیر عامل چرم درسا خاطرنشان کرد: در صنعت پوشش و سبک لباس، درسا نخستین برندی است که توانسته است لایسنس یا دانش فنی یک برند اروپایی را از آن خود کند. همچنین چرم درسا اولین برندی است که لایسنس سواروسکی را در خاورمیانه برای صنعت چرم اخذ کرده است. قابل ذکر است که این لایسنس به معنای حق استفاده از برند سواروسکی در محصولات درسا خواهد بود.

وی با بیان اینکه ما به دنبال حضور در بازار های بین‌المللی و معرفی محصولات ایرانی به سایر کشور ها هستیم، تصریح کرد: علاوه بر محصولات سواروسکی، چرم درسا توانسته است که دانش طراحی، دانش خط تولید و دانش ارتباطات جهانی را از برند سواروسکی اخذ کرده تا به عنوان یک محصول تمام ایرانی بتواند به بازارهای بین المللی ورود کند.

فاطمی با بیان اینکه صنعت پوشش ایران یک صنعت ۴۰ هزار میلیارد تومانی است، اضافه کرد: ما از این صنعت غافل شدیم و آنطور که باید و شاید به این صنعت گسترده نپرداختیم. در کشور ما مصرف کفش به طور حدودی در سال ۲۱۰ میلیون جفت است. ما بخش بزرگی از این صنعت را از طریق واردات کالای آماده از بین برده ایم. هیچ زمان نباید گفت که واردات نباید انجام شود. اما باید اقتصاد پایدار برای این صنعت ایجاد شود.

وی ادامه داد: برای ساخت اقتصاد پایدار در کشور، باید سهم ساخت داخل را در صنعت پوشش زنده کنیم. صرفا ارزآوری به صادرات نیست. اگر ما بتوانیم تولیدات داخل را به صورت صحیح به فروش داخلی برسانیم، یعنی توان ارزآوری را افزایش داده‌ایم. به ازای ورود هر کالای خارجی، به‌صورت ناخواسته هم فرهنگ دیگر کشورها را وارد ایران کردیم و هم ارز کشور را از دست می‌دهیم.

در همین خصوص «اندرو موجیکا» مدیرعامل سواروسکی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه ما با برنامه های بلند مدت و دقیق به همراه چرم درسا وارد ایران شدیم، افزود: اقتصاد ایران یک اقتصاد پیش رو و در حال پیشرفت است. طراحی های خاص و آمیخته شدن چرم به همراه کریستال‌های سواروسکی می‌تواند تاثیر به سزایی در صنعت پوشش و سبک لباس ایران و حتی منطقه داشته باشد.

مدیر عامل سواروسکی با اشاره به اینکه ما خوشحالیم که به بازار آینده داری همچون ایران وارد شدیم، اضافه کرد: تیم طراحی درسا و سواروسکی همواره از ماه های گذشته در ارتباط بوده‌اند تا بتوانند بسیاری از محصولات مورد پسند ایرانی ها را همگام با صنعت پوشش بین‌المللی به مخاطبان ارائه دهد.

در بخش دیگری از این مراسم امیر کاظم نور محمدی بنیانگذار و رییس هیئت مدیره درسا با بیان اینکه برای آینده پژوهی اقتصاد ایران، باید به فرهنگ اقتصادی کشور بپردازیم، اظهار کرد: امیدوارم فرصتی که امروزه در صنعت و تولید بخش پوشاک کشور قرار گرفته، بتوانیم اقتصاد کشور را شکوفا کنیم . شرط شکوفایی اقتصاد ، توجه به نیاز های جامعه است.

وی در پاسخ به این پرسش که ورود چرم درسا به همراه سواروسکی را در بازار های بین الملل را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ تصریح کرد: گروه چرم درسا در نظر دارد که به عنوان یک برند مطرح وارد بازار بین‌الملل شود تا طراحی و محصولات ایران را به سایر کشورها نشان دهد.

همچنین در حاشیه این مراسم از کلکسیون‌هایی با طراحی برگرفته از نقوش پارسی و با استفاده از کریستال‌های برند سواروسکی با نام های خنت، ترمه، لاوین و تاروس رونمایی شد.

در پایان مراسم نیز علی لشگری عضو هیات مدیره و دبیرکل جامعه صنعت کفش ایران، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محسن خردمند ریاست اتحادیه سراجان تهران، دکتر احمد روستا استاد علم بازاریابی و عضو رسمی هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دکتر شهریار شفیعی استاد برندسازی و ریاست هیات علمی آکادمی برند ایران، شاهین فاطمی و امیرکاظم نورمحمدی، بنیانگذاران برند درسا، علی حاج نورمحمدی، مدیرعامل خانه درسا و اندرو موجیکا مدیر عامل برند سواروسکی حضور داشتند که در سخنان امیدبخش خود، به اهمیت برندسازی و ایجاد زمینه‌های اشتغال آفرینی برای زنجیره ارزش چرم و کفش و همچنین بکارگیری متودهای بازاریابی برای افزایش سهم بازار اشاره کردند.                                         

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 

به گزارش همشهری آنلاین، ایران رتبه هفتم جهان و رتبه دوم منطقه در مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی را دارد و ارزش بازار این محصولات در کشور بین ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان است. اما دغدغه جدی متولیان نظام سلامت از این بازار پررونق، جولان محصولات قاچاق و تقلبی است که سلامت مصرف‌کنندگان را نشانه گرفته است.

نکته‌ای که دکتر محمود آل‌بویه، مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو هم به آن تاکید کرده و گفته اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه محسوب می‌شوند و از میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور برخوردارند. اما چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است.

پیش از این هم محمدعلی گرجی، رئیس کمیسیون انجمن صنایع شوینده، آرایشی و بهداشتی نسبت جولان محصولات قاچاق و تقلبی در بازار مصرف کشور هشدار داده بود و گفته بود: در حوزه آرایشی، بیشتر با محصولاتی نظیر رژ لب جامد و مایع، سایه چشم، پنکک، کرم پودر و محصولاتی از این قبیل مواجهیم و ۸۵درصد نیاز کشور در این زمینه در اختیار محصولات قاچاق و تقلبی است. قاچاق این محصولات برای واردکنندگان غیرمجاز به صرفه است و معمولا نیز از آنها استقبال می‌شود.

حالا دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غیرفلزی از غیراستاندارد بودن ۱۰ برند رژلب در کشور خبر داده و اعلام کرده در فرآیند ارزیابی انطباق از ۲۰ نمونه رژلب موجود در بازار (۱۰ نمونه جامد – ۱۰ نمونه مایع) آزمون‌های فساد پذیری، وضعیت ظاهری، نقطه نرمی (مربوط به نمونه‌های جامد)، پایداری حرارتی، وجود ذرات خارجی، فلزات سنگین و آرسنیک صورت گرفت.

این محصولات تقلبی است

بر اساس اعلام این دفتر، در این ارزیابی، رژلب‌های مایع با برند flormar، ROOBYSIMA،LUXURY،DAMAS، BIO، ARCANCIL، NSTYLE، LIDO، KAPRA، JUXI و رژلب‌های جامد با برند GOLDENROSE، DOOB، JINO، MAJULAN، SIORE، BARISH، BKA، CALISTA، CONFEST، RUBISUN مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت ویژندهای جامد شامل RUBISUN، CONFEST، CALISTA، BKA، BARISH و ویژندهای مایع شامل ARCANCIL، BIO، DAMAS، LUXURY و ROOBYSIMA در آزمون مهم فسادپذیری که با سلامت مصرف‌کننده در ارتباط است، مغایر با استاندارد ملی مربوطه اعلام شدند.

نه تنها حوزه محصولات آرایشی - بهداشتی، که همین چند روز پیش هم سازمان غذا و دارو دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو را صادر کرد. براساس این ابلاغ تاکید شده بود که مکمل تقویتی رشد مو PHYTO از سطح بازار جمع‌آوری شود چون این مکمل هم مانند بسیاری از محصولات قاچاق از جمله آرایشی-بهداشتی از مجاری غیرقانونی وارد کشور شده و از طریق آنلاین شاپ‌ها و شبکه‌های مجازی به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی

اثرات جبران ناپذیر افراط در استفاده از رژ لب وجود مواد مخدر در فرآورده‌های پزشکی و بهداشتی کلاه پیج‌های اینستاگرامی و تلگرامی لوازم آرایشی خارجی سرتان نرود کالای تقلبی، برند ایران ندارد

محمدرضا بحیرایی، رئیس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی ایران درباره چرایی رشد تقاضا و عرضه محصولات فیک و قاچاق در بازار می‌گوید: کالای فیک و قاچاق ساخت ایران نیست و نام ایرانی هم ندارد. در برخی موارد این محصولات در زیرپله‌ها با نام برندهای خارجی تولید و روانه بازار می‌شوند و تولید این محصولات با رشد نگران‌کننده‌ای همراه است که سلامت جامعه را تهدید می‌کند.

او درباره عوارض مصرف کالاهای غیراصل هم عنوان می‌کند: نمی‌توان به طور دقیق درباره عوارض مصرف پیش‌بینی کرد اما قطعاً نمی‌توانیم و نباید هم از عوارض جانبی محصولات غیراصل غافل باشیم چراکه این غفلت، سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد. البته براساس گزارش‌هایی که سازمان مبارزه با کالای قاچاق در کشور جمع‌آوری و منتشر کرده، برخی افراد به دلیل استفاده از محصولات فیک و قاچاق مرتبط با چشم نابینا شدند که جای نگرانی دارد.

کد خبر 848306 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استاندارد قاچاق خبر مهم سازمان غذا و داروی ایران لوازم آرایشی

دیگر خبرها

  • اولین تیم سقوط کننده از لیگ برتر به لیگ یک
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • پیشنهاد اغواکننده به اسطوره فوتسال ایران برای تبلیغ برنج!
  • پیشنهاد اغواکننده به سرمربی تیم ملی ایران برای تبلیغ برنج!
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن